216560.jpg

Kolme erilliseltä näyttävää tapausta eri puolilla Yhdysvaltoja kietoutuu toisiinsa hyytävällä tavalla. Hiljaisen paikkakunnan hampurilaisravintolassa tapahtuu verilöyly. Vanhempi pariskunta menehtyy auto-onnettomuudessa. Teinityttö siepataan Santa-Monicassa. Mikä on tapahtumia yhdistävä kaamea salaisuus?<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Sarah Becker on jo viides siepattu tyttö. Mikäli sieppaaja käyttäytyy kuten aikaisemmilla kerroilla, Sarahilla on viikon verran elinaikaa. Päivä päivältä käy yhä epätodennäköisemmäksi, että hänet löydetään elossa. Tapausta tutkii FBI:n agentti Nina Baynam, joka pyytää avukseen vanhan tuttunsa, entisen poliisin murharyhmän etsivän John Zandtin.

 

Sarjamurhaajan jäljille etsivät johdattaa Ward Hopkins, jolla on niin salainen menneisyys, ettei hän tunne sitä itsekään. Hänen vanhempansa ovat juuri kuolleet auto-onnettomuudessa, ja löydettyään heidän talostaan arvoituksellisen viestin Hopkins ryhtyy selvittämään vanhempiensa salattua elämää, Samalla hän joutuu tutustumaan Olkimiesten salaliittoon, pimeään ja veren tahrimaan maailmaan. Hänella on mahdollisuus estää Sarah Beckerin kuolema, mutta aikaa ei ole paljon.

 

Huom! Sisältää väkivaltaisia kohtauksia, verta, kauhua ja kiellettyjä aineita.

            EI SUOSITELLA HEIKKOHERMOISILLE!