270534.jpg

Suuren luokan kansainvälinen trilleri! Huippumalli ja kuvataiteilija pakenevat henkensä edestä…<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pariisissa työnnetään tutkija Mark Harris alas Eifel-tornin huipulta. New Yorkissa löydetään tiedemies Richard Stevens rantaveteen hukkuneena. Denverissä joutuu pienkonetta ohjaava fyysikko lento-onnettomuuteen.

 

Poliisitutkimuksissa selviää, että kaikkia uhreja yhdisti toisiinsa työpaikka, ideahautomo nimeltä Kingsley International Group, jota johtaa piinkova liikemies Tanner Kingsley. Leskeksi jäämisestään järkyttyneet Kelly Harris ja Diane Stevens tapaavat toisensa Kingsley Internaionalin käytävillä. Ranskassa työskentelevä huippumalli ja newyorkilainen taidemaalari huomaavat pian jakavansa yhteisen kohtalon. Kumpikin heistä epäilee, että aviopuolison kuolemaan liittyy jotain hämärää. Epäilyt vahvistuvat entisestään, kun molemmat joutuvat murhayrityksen kohteeksi. Toisiaan karsastavat naiset liittoutuvat pakon edessä ja huomaavat pian, että heillä on vastassaan mahtava vihollinen.

 

Pelkäätkö pimeää? on yllätyskäänteiden labyrintti, jännäri, joka on pakko lukea kerralla loppuun. Ensiluokan trilleristinä Sheldon tekee mestaritason työtä kuvatessaan naisten pakomatkaa Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Mikään ei ole sitä miltä näyttää, eivätkä Diane ja Kelly voi luottaa mihinkään. Ja kaikkialla heitä tarkkaillaan.

 
Kirjailijan kotisivut