351285.jpg

Romaani ihmisen sitkeydestä ja unelmaan luottamisesta<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Bess, Kiss Riverin majakanvartijan tytär, on kasvanut Atlantin maininkien pauhussa Amerikan itärannikolla. Sotakeväänä 1942 meri tuottaa Bessille karmean yllätyksen, kun hän löytää tutulta rannalta ruumiin. Siitä alkaa salaperäinen tapahtumaketju, joka muutamaa kuukautta myöhemmin johtaa Bessin katoamiseen.

 

Kuusikymmentä vuotta myöhemmin Outer Banksin pikkukaupunki valmistautuu vilkkaaseen turistisesonkiin. Sen pitkät hiekkarannat ja vanhanaikainen kalastajakylätunnelma houkuttelevat turisteja ympäri maata. Gina Higgins ei kuitenkaan ole tullut postikorttimaisemien takia. Hänellä on hallussaan kauan sitten kadonneen Bessin päiväkirja ja sen varaan rakennettu häikäilemätön suunnitelma. Mutta miten pitkälle Gina on valmis menemään saavuttaakseen päämääränsä? Ja mikä yhteys hänellä on Bessiin?

 

Majakan varjo on mukaansatempaava tarina salaisuuksista, menetyksistä ja rakkaudesta. Sosiaalityöntekijästä kirjailijaksi loikannut Diane Chamberlain on parhaimmillaan kuvatessaan kiemuraisia ihmissuhteita.

 

Kirjailijan kotisivut