337568.jpg

Angela Desaria oli lapsena perheen prinsessa, nuorin kolmesta tyttärestä ja jo edesmenneen isän silmäterä. Hän luuli tietävänsä, kuinka elämä hänen kohdallaan kulkisi: opiskelu, avioliitto, lapset. Mutta Angie ja hänen aviomiehensä Conlan eivät saakaan lasta. Vuosia kestäneiden yritysten ja pettymysten jälkeen avioliitto kariutuu. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eron jälkeen Angie palaa kotikaupunkiinsa ja ryhtyy auttamaan äitiään ja siskojaan perheravintolassa. Uudet haasteet ja läheiset ihmiset saavat Angien tajuamaan, kuinka pakkomielteisesti hän on lasta halunnut. Conlsn toiveineen on jäänyt huomiotta. Olisiko sovinto vielä mahdollinen?

 

Samaan aikaan ravintolaan pestataan tarjoilijaksi seitsemäntoistavuotias Lauren, jolla on upea poikaystävä ja menestystä koulussa. Kotona sen sijaan on vain ongelmia. Myös Laurenia elämä heittelee, ja dramaattisten käänteiden jälkeen Laurie muuttaa Angien luo asumaan. Lasta kaipaava Angie ja poissaolevaa äitiä ikävöivä Lauren tukeutuvat toisiinsa – ja oppivat lopulta, mikä on perheen ja luottamuksen merkitys.

 

Syvästi koskettava romaani siitä, mitä olemme valmiit tekemään rakkauden tähden.


Kirjailijan kotisivut