515743.jpg

Huippuluokan jännityskirjallisuutta" Sunday Telegraph<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Muotivalokuvaaja Jinx Kingsley herää siteisiin käärittynä yksityissairaalassa. Hänen väitetään yrittäneen itsemurhaa, mutta Jinx itse ei muista asiasta mitään. Hän ei myöskään muista, että hänen sulhasensa Leo on jättänyt hänet ja kadonnut hänen parhaan ystävänsä Megin kanssa. Kun Leon ja Megin raa´asti surmatut ruumiit löydetään. Jinx joutuu keskelle tiukkoja murhatutkimuksia, joissa hänen elämänsä ja ihmissuhteensa asetetaan suurennuslasin alle.

 

Hauraalta vaikuttavan Jinxin menneisyydestä paljastuu väkivaltainen, selvittämätön murha. Lisäksi hänellä on tunnetusti häikäilemätön miljonääri-isä, joka on valmis tekemään tyttärensä puolesta mitä tahansa.

 

Minette Waltersin jännitysromaani kerii vaivihkaisin johtolangoin ja hienovaraisin vihjein vähä vähältä auki henkilöidensä taustoja ja motiiveja. Yllätyksellinen syiden ja seurausten verkko pitää lukijan taidokkaasti otteessaan.