531975.jpg

Laatujännitystä Englannin ykkösdekkaristilta!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kultaisella tikarilla palkittu vuoden paras rikosromaani.2003

 

Pirunketun tapahtumat sijoittuvat englantilaiseen pikkukylään. Paikallisen kartanon iäkäs omistaja eversti James Lockyer-Fox joutuu epäillyksi murhasta, kun hänen vaimonsa kuolee pelkkä yöpuku päällään talon puutarhassa. Poliisitutkimuksissa Ailsan kuolemassa ei havaita mitään hämärää, mutta silti Jamesiin kohdistuu ikävä parjauskampanja. Asianajajansa ja vuosia sitten adoptoitavaksi annetun tyttärentyttärensä kanssa James ryhtyy taistelemaan kunniansa puolesta ja selvittämään, ketkä ovat hänet tuhotakseen valmiita jopa tappamaan.

 

"Pirunkettu on tiukkajuoninen psykologinen trilleri, joka on täynnä hyvin kuvattuja henkilöhahmoja sekä erilaisia teemoja kiistanalaista ketunmetsästystä myöten. Kirja on myös erinomainen tutkielma kateuden synnyttämästä salakavalasta pahuudesta… Kaiken kaikkiaan monisyinen romaani, joka saattaa olla yksi Waltersin parhaita-" (Birmingham Post)

 

"Walters on kutonut tiukan, psykologisen tarinan ahneudesta, pahuudesta ja peloista. Toisaalta kirja kertoo myös toivosta ja vahvoista perhesiteistä. Teos säilyttää jännityksensä alusta loppuun asti." (Romantic Times)

 

"Uskottavien henkilöiden ja poikkeuksellisen yllättävän lopun vuoksi tämä on Waltersin parhaita kirjoja." (Book Tales)

 

"Minette Walters on paras näistä nykyaikaisista, vakavista rikoskirjailijoista…" (Helena Ylänen / Helsingin Sanomat)