Veret seisauttava sairaalatrilleri – ei heikkohermoisille<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

On tohtori Toby Harpeerin päivystysvuoro Springerin sairaalassa. Poliisi tuo poliklinikalle puistosta löytämänsä alastoman vanhuksen. Mies on ikäisekseen hyväkuntoinen, mutta kärsii sekavuustilasta, ja kesken tutkimusten hänen raajansa alkavat oudosti nytkiä. Potilas passitetaan lisäkokeisiin, mutta matkalla röntgeniin hän katoaa jäljettömiin.

Muutaman viikon kuluttua sairaalaan tuodaan toinenkin hallusinaatioista kärsivä vanhus. Molemmissa tapauksissa jäljet johtavat Brant Hilliin. Mitä rahakkaitten vanhusten suosimassa hoivakodissa oikein tapahtuu? Sairastavatko sen asukkaat jotain vaarallista, tarttuvaa tautia?

Toby ryhtyy omin päin tutkimaan asiaa. Hän saa selville, että Brant Hilissä toimiva lääkäriryhmä pidentää maksusta vanhustensa elämää manipuloimalla aivolisäkettä. Mutta miten tapahtumiin liittyy Molly, Tobyn kadulta hoiviinsa ottama 16-vuorias prostituoitu? Ja mitä klinikka salailee, miksi se näkee niin paljon vaivaa pilatakseen Tobyn maineen?



OMA ARVIO:     ***