1808305.jpg

Kun vauva alkaa huutaa, mies ei tiedä mitä tekisi. Kimeä ääni saa hänet hermostumaan. On päästävä nopeasti pois, saatava lapsi hiljaiseksi. Perillä mökissä pienikokoinen nainen hymyilee säteileästi:"Khop khun, khop khun, khop khun." Se on kiitos. Kiitos thain kielellä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Eihän tällaista tapahdu Suomessa, Pii Marin ajattelee kuunnellessaan uutisia. Vaunuistaan kotipihalta siepattu vauva kuuluu amerikkalaiseen elokuvaan, ei rauhalliseen lounaissuomalaiseen pikkukaupunkiin.. Mutta Piillä on nyt muutakin ajateltavaa. Hän on saanut yllättäen vieraakseen veljensä Joelin, joka kaipaa etäisyyttä vanhempiinsa . Tai niin Pii kuvittelee. Tosiasiassa Joel haluaa ottaa välimatkaa kirkkonummelaisissa juhlissa sattuneeseen pahoinpitelyyn.

 

Rikokset näyttävät liittyvän oudosti toisiinsa, ja Piistä tuntuu kuin ukkosrintama olisi saavuttamassa häntä. Myrskyn merkkejä osoittaa myös suhde komisario Juha Heinoon. Piin harmiksi mies tuntuu jakavan kiinnostavimmat asiat kollegansa Reija Haukan kanssa.

 

Tummaihoinen toimittaja Pii Marin tähdittää myös Eppu Nuotion trillereitä Musta ja Kosto.

 

OMA ARVIO:***