1249635499_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eve Dallas -sarjan viides osa


Kuherruskuukausi avaruudessa on pelkkä suloinen muisto, kun Eve Dallas palaa työhönsä New Yorkin poliisiin. Arki tuntuu tavallistakin nihkeämmältä, sillä hyvä ystävä ja poliisi-kollega on odottamatta kuollut sydänkohtaukseen.Muistotilaisuudessa Eve saa vihjeen, että virkaveli murhattiin. Ruumiinavaus paljastaa huumeiden yliannostuksen. Joku on jopa nähnyt Frank Wojinskyn hieromassa kauppoja tunnetun huumediilerin kanssa. Oliko sittenkin kysymys elämään väsyneen vanhan miehen itsemurhasta?

Huippusalaiset tutkimukset vievät Even syvälle magiaa harrastavien uskonlahkojen maailmaan.Oppaakseen hän saa Wojinskyn tyttärentyttären Alicen, vannoutuneen wiccalaisen. Tyttö tuntuu tietävän yllättävän paljon myös saatananpalvonnasta. Pian Eve tuntee tarpovansa hyllyvällä suolla. Mikä ero on valkoisella ja mustalla magialla? Uskoako huhuja verirituaaleista ja ihmisuhreista? Missä kulkee tarkoituksellisen pahuuden raja?

Kun kotiportilta löytyy kammottavasti silvottu ruumis, Eve tietää olevansa äärimmäisessä vaarassa. Huolestunut Roarke ei uskalla päästää vaimoaan hetkeksikään silmistään. Jokainen askel vie Eveä aina vain lähemmäksi Pimeyden Ruhtinasta, joka parhaillaan valmistautuu hoviherroineen halloweenjuhlaan.



OMA ARVIO:**