Kansainvälistä jännitystä Monacon Grand Prix -ajojen kulisseissa ja Cannesin filmifestivaaleilla.

 

Luksusautoihin kohdistuva järjestäytynyt rikollisuus levittäytyy Eurooppaan. Kokenut mutta särmikäs suomalaisen vakuutusyhtiön etsiväosaston päällikkö Jenni Talvi saa esimakua asiasta osallistuessaan filmifestivaalien turvajärjestelyihin Cannesissa. Siellä helsinkiläisen filmiohjaajan kallis auto varastetaan miehen alta pimeällä vuoristotiellä. Euroopan uusin vitsaus on Carjacking, autojen kaappaaminen väkivalloin.

 

Yllättäen Cannesissa sattuu järkyttävä kuolemantapaus. Tapahtumat vievät Jennin Monacon Grand Prixiin seuraamaan autourheilun kuninkuusluokan Formula 1-osakilpailua. Jennille selviää, että kaiken takana operoi suuren luokan kansainvälinen rikolliskopla. Onko se naamioitunut autourheilun savuverhoon?

 
Kotimaassa työpaikan uudelleenjärjestely vaatii Jenniltä rankkaa panosta. Yhtiö on joutunut ranskalaisomistukseen, ja pelko työpaikan puolesta kalvaa kaikkien mieltä. Jenni joutuu myös pohtimaan yksityiselämäänsä liittyviä vaikeita ratkaisuja. Kipeän avioeron jälkeinen sinkkuelämä tuntuu mutkattomalta mutta yksinäiseltä. Useampi mies piirittää Jenniä, mutta häntä askarruttaa, mitkä ovat heidän todelliset aikeensa. Ja kaiken aikaa rikosvyyhti tuntuu menevän enemmän solmuun.

 

 

Rikolliset ulottavat toimintansa myös Suomeen, missä tapahtuu selittämätön veriteko. Jenni Talvi huomaa äkkiä olevansa vaarallisten tapahtumien keskipisteessä, jossa panoksena on hänen oma henkensä.

 

 

OMA ARVIO:**