424550.jpg

Kiinteistömoguli Ed Vincent laskeutuu pienkoneellaan La Guardian lentokentälle New Yorkiin. Hän on onnensa kukkuloilla, sillä hän on juuri tavannut elämänsä naisen. Samassa Ed huomaa tuijottavansa aseen piippuun. Maailma räjähtää tuhansiksi pirstaleiksi. Teho-osastolle kiidätetty Ed saa sanottua vain nimen Zelda ennen kuin vaipuu koomaan.

Zelda on Melba "Mel" Merrydew, kalifornialainen yksinhuoltajaäiti, joka omistaa muuttofirman. Oudon muuttokeikan päätteeksi Mel saa tietää, että palkkamurhaaja jahtaa miestä nimeltä Ed Vincent. Mel lähtee varoittamaan miestä tietämättä kuka hän on. Ed ei ota varoitusta todesta, mutta rempseä Mel hurmaa hänet hetkessä. Ed antaa Melille lempinimen Zelda, sillä onhan hän oikea Etelän kaunotar.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kuka oikein haluaa Edin hengiltä. Komisario Marco Camelia epäilee, että Mel on murhayrityksen takana. Lopulta hän vakuuttuu Melin viattomuudesta. Yhdessä he lähtevät jäljittämään murhaajaa. Kun tutkimukset paljastavat Edin synkän salaisuuden, Camelia uskoo, että Mel hylkää rakastettunsa. Mutta Edin elämäntarina saakin Melin rakastumaan mieheen yhä syvemmin. Samaan aikaan murhaaja suunnittelee jo uutta iskua.