440562.jpg

Nuori, tehokas, nykyaikainen Anna ajaa syrjäisellä seudulla sakeassa lumipyryssä kolarin. Herättyään hän tajuaa siirtyneensä ajassa viime vuosisadan puoleenväliin. Seudun asukkaat tuntuvat kuitenkin tuntevan hänet ja tyrmistynyt Anna näkee ainoaksi mahdollisuudekseen sopeutua mahdollisimman hyvin häneltä odotettuun rooliin. Ennen pitkää hänen on myös kohdattava mies, jonka sanotaan olevan hänen sulhasensa. Anna rakastuu palavasti.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mutta Anna on auttamattomasti, kaikista ponnisteluistaan huolimatta erilainen. Ja kun seudulla alkaa tapahtua selittämättömiä, kauhistuttavia kuolemantapauksia, häntä aletaan katsoa pitkään. Pahat ajatukset sakenevat ja saartavat Annan. Mikä on oleva hänen kohtalonsa?

 

Romaanin loppu yllättää. Suomalaisen sielun syvimpien pelkojen, metsän pimentojen, tummien vesien, äänettömästi vaanivien petojen taianomainen maailma vangitsee ja lumoaa. Mitä on aika? Omaperäisistä aineksista Sirpa Tabet on kirjoittanut romaanin , joka vie vastustamattomasti mukanaan.