Vetävä tarina lupauksesta ja sen järisyttävistä seurauksista<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Laura Brandon lupaa kuolevalle isälleen pitää huolta tuntemattomasta vanhasta naisesta. Hoitokodissa elävän Sarah Tolleyn tapaaminen tuntuu Laurasta pieneltä uhraukselta, vaikka puoliso Ray vastustaakin ajatusta pelottavan kiihkeästi. Laura lähtee tapaamiseen voimatta kuvitella, miten epätoivoiseen tekoon hänen miehensä samanaikaisesti on päätymässä.

 

Lauran koko elämä muuttuu hetkessä. Perheen viisivuotias tytär Emma lopettaa kokemansa järkytyksen takia puhumisen kokonaan. Suunniltaan oleva ja syyllisyyden raastama Laura ottaa yhteyttä ainoaan ihmiseen, joka saattaisi auttaa häntä: Dylan Geeriin, mieheen jonka hän on tavannut vain kerran kuusi vuotta aikaisemmin ja joka ei edes tiedä olevansa Emman oikea isä.

 

Yhdessä Laura ja Dylan, oppaanaan vain puhumaton lapsi ja vanhan naisen haipuvat muistot, selvittävät menneisyyden salaisuuksiin verhottua tarinaa, joka saattaa koskettavalla tavalla elämän palapelin osat kohdalleen.