762068.jpg

Unohtumaton sukuromaani Maeve Binchyn tapaan <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kun Maudie Todhunter päättää myydä mieheltään Hectorilta perimänsä Moorgaten sukutilan, hän tulee aiheuttaneeksi pienoisen myrskyn. Varsinkin Selina, Hectorin tytär edellisestä avioliitosta, vastustaa suvun omaisuuden myyntiä kiivasti. Selina ei ole muutenkaan koskaan hyväksynyt isänsä uutta vaimoa, vaikka ei oikeastaan edes tunne tätä. Selina on harmissaan siitäkin, että hänen oma nuori tyttärensä Posy on lämpimästi kiintynyt Maudieen.

 

Kukaan ei kuitenkaan olisi saattanut arvata, millainen draama kauniin vanhan sukutilan ympärille kehkeytyy. Talvisen viikon aikana Moorgaten vaiheilla koetaan kokonainen tunteiden kirjo vihasta rakkauteen, onnesta murheeseen. Ja loppujen lopuksi yksi ja toinenkin tarinan henkilöistä tajuaa, että raha ja omaisuus eivät sittenkään merkitse yhtä paljon kuin ihmisten välinen luottamus, rehellisyys ja anteeksianto.

 

Brittiläinen Marcia Willett kuuluu samaan aitojen ja lämminhenkisten kertojien sarjaan kuin suuresti rakastetut Maeve Binchy ja Rosamunde Pilcher. Se joka nauttii heidän kirjoistaan, nauttii myös Marcia Willettin talvisesta tarinasta.