Viisi vuotta sitten kolme suloista pikkutyttöä oli murhattu ja puettu pieniksi enkeleiksi. Ei todistajia, ei johtolankoja. Enkelintappaja ilmoitti tehneensä "täydellisen rikoksen". Murhat jäivät selvittämättä. Tutkimuksista vastanneen etsivän Kitt Lundrrenin ura ja melkein koko elämä pirstoutui; murhaaja oli päässyt häneltä karkuun. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nyt enkelintappaja oli iskenyt jälleen. Kitt huomaa, että uhrit on kuitenkin aseteltu hieman toisin. Onko asialla alkuperäinen "Nukkuvien Enkelien Tekijä", vai matkiiko joku tämän kammottavia tekoja? Yllättäen ja täysin odottamatta murhaaja ottaa yhteyttä Kittiin, kerskuu tehneensä "täydelliset rikokset", suostuu tietyin ehdoin auttamaan matkijan paljastamisessa ja väittää lisäksi uhrien puhuvan omalla tavallaan.

 

Kittin on päätettävä, luottaako sarjamurhaajaan vai ottaako riskin joutua karmeimman mahdollisen teon tehneen psykopaatin uhriksi. Lopputulos ei ole itsestäänselvyys.

 

New York Timesin bestsellerkirjailija Erica Spindler nousee ehdottomasti aikamme parhaimpien dekkaristien joukkoon tällä järisyttävällä romaanillaan, joka paljastaa ihmisen syvimmät pelot ja yhden naisen voiman voittaa omat paholaisensa.