Jokaisella perheellä on tarkoin varjeltu salaisuutensa. Lydia Blessing vaalii omaansa komeassa talossaan ja pitää palvelusväkensä kurissa nopealla kielellään. Lydia on saita rahoistaan ja rakkaudestaan, eikä osaa kuvitellakaan, että kukaan pystyisi raottamaan hänen vankan linnoituksensa ovia.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lydian huoltomies Skip löytää eräänä aamuna rappusiltaan hylätyn, vastasyntyneen vauvan. Vankilan kautta Lydian palvelukseen päätynyt Skip ottaa kaikessa hiljaisuudessa tyttövauvan huostaansa, opettelee syöttämään, hoitamaan ja hellimään lasta. Skip löytää elämälleen tarkoituksen, ja Lydiakin heltyy katsellessaan lapsen ja Skipin välille kehittyvää suhdetta. Rakkaus hiipii Blessinsiin.

Mutta minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Menneisyyden haamut saapuvat sotkemaan Blessingsissä orastaneen idyllin. Skip ja Lydia tajuavat, että heidän koko elämänsä on läsnä jokaisessa hetkessä, valinnassa ja päätöksessä, joita he tekevät. Muistot menneisyydestä voivat pahanpäiväisesti sotkea nykyisyyden – tai tuoda mukanaan armahtavan rakkauden tuulahduksen.

 

OMA ARVIO:  ***