1589201.jpg


Rakkaudentäyteinen tarina vaikeista valinnoista<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Joelle D´Angelo ja Mara Sommers ovat olleet parhaita ystäviä vuosien ajan. Vaikka Joellen avioliitto on kariutunut lapsettomuuteen, hän on vilpittömän iloinen, kun Mara tulee raskaaksi. Mutta synnytyksessä ilmenee ongelmia, ja Mara saa aivovamman. Liam, Maran mies, on surun murtama, samoin Joelle. Yhdessä he käyvät hoitokodissa Maran luona yrittäen valaa toivoa toisiinsa, ja samalla heidän ystävyytensä kasvaa joksikin suuremmaksi. jota on enää vaikea torjua.

Liamiin rakastunut Joelle tuntee suurta syyllisyyttä ja on valmis uhraamaan onnensa ystäviensä eteen. Hän kääntyy parantaja Carlynn  Kling Shiren puoleen toivoen, että tämä voisi auttaa Maraa. Carlynn on kuitenkin jo itse lähes tiensä päässä. Onko hänellä enää voimia tehdä ihmeitä?

Sypressiniemi sisältää monta yllättävää käännettä. Se kuvaa sisarusten, ystävien sekä miesten ja naisten välisiä monisyisiä suhteita ja näyttää, kuinka suurta rakkautta ja uhrimieltä ihmisistä voi löytyä.



OMA ARVIO:  ***