1573071.jpg

Suomeen ja Englantiin sijoittuva kiehtova romaani lapsuuden hätkähdyttävistä tapahtumista, jotka muuttavat erään pikkutytön koko loppuelämän.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kolmetoistavuotias Natalie Baron on yksinäinen ja laiminlyöty lapsi, joka tarrautuu itsepäisesti naapurissa asuvaan Hernin perheeseen. Perheen äiti Barbara ottaa tytön avosylin vastaan, ja pian Natalie kuuluu niin saumattomasti joukkoon, että pääsee perheen mukana envallilaisen uskonliikkeen kesäseuroihin. Kaikki ei kuitenkaan suju niin kuin on tarkoitus – Natalien ja Barbaran lämmin ystävyys ja sen myötä paljastunut Barbaran suuri salaisuus ravistelevat koko yhteisöä perin juurin.

Lapsuuden kipeät kokemukset saavat Natalien matkustamaan aikuisena Suomeen, envallismin perustajan Tuomas Envallin synnyinsijoille, missä menneisyyden kohtalokkaat tapahtumat alkavat paljastua aivan uudesta näkökulmasta.

Kathy Pagen romaani on vaikuttava kuvaus uskonnollisen ääriliikkeen vaikutuksesta ihmiseen, mutta ennen kaikkea se on riipaiseva tarina nuoren tytön tarpeesta saada hyväksyntää ja tuntea turvallisuutta.


OMA ARVIO:  **