Miehet, työpaikat ja kriisit tulevat ja menevät, mutta tosi ystävyys kestää, uskovat Lee, Rudy, Isabel ja Emma. Pari kertaa kuussa he kokoontuvat puimaan ongelmiaan ja nauramaan pitkää, parantavaa naurua. Markan varrella lukija ystävyys näihin persoonallisiin naisiin, myötäelää heidän ilonsa ja murheensa – ja yhteisen suuren tragediansa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lee on onnellisesti naimisissa miehen kanssa, joka vietteli hänet pattereita ja putkia ronkkimalla. Mutta elämä on järjestänyt lasta kaipaavalle päiväkodin johtajattarelle myös pikku pilan. "Te ette kyllä usko tätä. Henryllä on liikaa siittiöitä."

Rudy on joukosta se, jolla on parhaat mahdollisuudet hullun papereihin: ensin vaikea lapsuus, sitten vaikea aviomies. Terapia alkaa kuitenkin tehota. "Jumalauta, sä tupakoit Curtisin nähden. Vau, Rudy."

Isabel on hiljainen huolehtija. Hän on eronnut ja vakavasti sairas, mutta valmis antamaan uskottomalle ex-miehelleen anteeksi. "Elämä on lyhyt, ei sitä ole varaa tuhlata kaunaan."

Emma on toivoton seurustelujutuissa. Parhaillaan hänellä on menossa elämänsä kiihkein rakkausjuttu – mies vain sattuu olemaan naimisissa täydellisen naisen kanssa. "Jos minulla olisi yhtä huono onni naisten kuin miestenkin suhteen, ampuisin itseni."

 

OMA ARVIO:  ***