2058586.jpg


Kärpännaamioinen mies varmaan luuli pelästyttäneensä hänet uhkauksillaan, mutta ei se ollut totta. Nyt hän tunsi vihollisensa. Kärppä oli vienyt hänen unelmansa tulla bredinariksi, joka ratsasti auttamaan apua tarvitsevia ihmisiä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Katrionan unelma käy toteen: hänet hyväksytään Bredan kaupungin akatemiaan, jossa koulutetaan bredinareja, hornanhevosella ratsastavia pelottomia viestinviejiä. Mutta koulunkäynti ei ole tuittupäiselle maalaistytölle helppoa. Kun luokkatoverit huomauttelevat hänen alhaisesta syntyperästään, Katin kiukku kuohahtaa kerran toisensa jälkeen. Ja sellaista ei bredinarioppilaalta suvaita, sillä hornanhevonen tottelee vain ratsastajaa, joka hallitsee omat tunteensa täysin.

Sitten Kat sekaantuu tahtomattaan Bredan mahtisukujen valtataisteluun. Hänen paikkansa akatemiassa on uhattuna, ja kotikylästäkin kuuluu kummia. Tapahtumien yhdistävämä tekijänä tuntuu olevan Kärppä, salaperäinen lainsuojaton. Mitä hän Katista oikein haluaa?

 

OMA ARVIO:   *