2086832.jpg

"Mitä juotavaa saisi olla?" Vau. Walesin prinssi tarjoutuu sekoittamaan juoman minulle. En voi uskoa tätä todeksi. "Ottaisin gintonicin, sir." "Sehän sopii." Ja sen sanottuaan HKK sekoittaa minulle tiukimman koskaan juomani gintonicin. Hitto vie, nämä väkevät drinkit ovat ilmeisesti jokin hovin sisäpiirin juttu. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Sarah Goodall saa paikan prinssi Charlesin hovikirjurina vuonna 1988. 12 vuoden aikana Charlesin avioliitto prinsessa Dianan kanssa hajoaa, Diana syöksyy kuolemaansa pariisilaisessa tunnelissa ja kansan vihaama Camilla Parker-Bowles astuu prinssin puolison paikalle.

Hovikirjurina Goodall pääsee näkemään palatsin arkielämää ja tutustuu kuninkaallisiin ihmisinä. Hän ystävystyy sympaattisen Charlesin kanssa, joka ruokkii omakätisesti kanoja Balmoralin tilalla ja jonka lempielokuva on Housut pois. Goodall näkee prinsessa Dianan palvotun hahmon takana piilevän sydämettömän naisen, jonka viehätysvoima ei kuitenkaan himmene edes karting-radalla kaahatessa. Iloluontoinen Goodall ei koskaan kieltäydy drinkistä, minkä vuoksi hänelle sattuu ja tapahtuu yhtenään. Goodall onnistuu selviytymään noloistakin tilanteista hyvän tuurinsa ja supliikkinsa avulla – kunnes eräänä päivänä mikään selitys ei enää auta.

 

OMA ARVIO:**