2191568.jpg


Pitäisikö lähettää juorulehteen seksikäs kuva itsestään vai ilmoittautua seuraavalle Idols-kierrokselle? Viisitoistavuotiaat Piritta ja Hannamai pohtivat monien ikätoveriensa tapaan, miten päästä loistelemaan lehtien palstoille.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Piritta haluaa sitä paitsi päästä eroon inhottavasta, äidin hurmanneesta opettajasta. Sitten Hannamai väittää, että sama opettaja on ahdistellut häntä. Onko syytteissä mitään perää? Vai pyörittääkö kaunis ja julkisuudenkipeä koulutyttö miehiä mielensä mukaan Rehtorille tilanne on erityisen kauhea, sillä hän on omistautunut pitämään niin omansa kuin koulun fasadin kiiltävänä. Ja outo kuolemantapaus muuttaa kaiken vielä kauheammaksi.


Outi Pakkanen tarttuu dekkarissaan ajankohtaiseen aiheeseen, lööppi- ja juorupalstajulkisuuteen, johon jotkut nuoret pyrkivät hinnalla millä hyvänsä. Jännityksen ja kiinnostavien ihmissuhteiden ohella lukijat saavat jälleen nauttia Helsingin tunnelmista Lauttasaaressa, Ruoholahdessa ja Kruununhaassa.  Sekä parmankinkkurullista ja kreikkalaisesta kansapadasta, jotka Anna Laine valmistaa eräälle tarvitsevalle lohdutukseksi.

 

 

OMA ARVIO:***