2148304.jpg

Sirkun, Pulmun ja Mariannen yhteisestä lapsuudesta on vierähtänyt aikaa, ja sisaret ovat ajautuneet valovuosien päähän toisistaan. Vanhin heistä, Sirkku, on kampaamonomistaja, jolle kotipihan kukkaistutukset ovat henkilökohtaisen näytön paikka. Pulmu on perustanut Powerwoman Institutin,  hän vetää kalliita sparrauskursseja yrityksille ja piilottaa nyrjähtäneen elämäntilanteensa  liituraitakuorensa alle. Sisariaan nuorempi Marianne on maailmalla menestyvä valokuvaaja, jolla on  intohimoinen rakkaussuhde mallityttö Chiaraan.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kun sairaalasta varhain aamulla soitetaan Sirkulle ja ilmoitetaan äidin kuolemasta, naiset joutuvat pitkästä aikaa kohtaamaan menneisyytensä ja toisensa. Mieleen nousee haikeutta ja kauniita muistoja, mutta myös kateutta ja epävarmuutta. Ketä äiti rakastikaan eniten?

"Eikä kukaan tule antamaan heille lämpimiä puhtaita kuivia sukkia koskaan, kukaan ei tule sanomaan, voi kun  et nyt vilustuisi, kuivia sukkia, hyvää koulupäivää, sitä miestä elä ota; kukaan ei tule."

 

OMA ARVIO:**