1242921400_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

"Toscana? Viinitarhojen peittämiä kukkuloita, hopeanhohtoisia oliivilehtoja, häikäiseviä auringonkukkapeltoja, vanhoja pastellinvärisiä huviloita ja ikiaikaisia kivirakenteisia kyliä, viileitä auringon valaisemia holvikäytäviä, ja kukkulan harjalla Bella Piaceren kylä. Paratiisi?”

Gemma Jericho on yksinhuoltaja ja kiireinen lääkäri New Yorkissa. Teini-ikäinen tytär Livvie aiheuttaa tempauksillaan Gemmalle harmaita hiuksia, ja äiti Nonna rasittaa jatkuvalla huolehtimisellaan. Kiireiden ja kireyden keskellä elämä tuntuu jäävän elämättä.

Nonna saa yllättäen salaperäisen perinnön Toscanasta, ja pian Gemma ja Livvie huomaavat olevansa matkalla kohti tuntematonta. Toscanassa heitä odottaa vanha ränsistynyt huvila ja kuvankaunis pikkukylä. Kylässä on myös syntisen komea amerikkalainen mies, joka väittää omistavansa puolet naisten perimästä tilasta! Jerichon naiset ovat kuitenkin ehtineet jo rakastua huvilaan, eivätkä aio niin vain luovuttaa. Toscanan kuuman auringon alla aletaan käydä itsepintaista taistoa Villa Piaceresta ja Gemman syväjäädytetystä sydämestä.

 

OMA ARVIO:***