1241728634_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Anna Laine on saanut kuvittaakseen naistenlehden jatkokertomuksen. Sopiva kuva löytyy nettisivulta, Kesän viimeisenä helteisenä iltana Storyvillen terassilla Anna tunnistaa kuvan miehen, Niklas Södermanin - ja on mennyttä ensi silmäyksellä. Tapaaminen johtaa kiihkeään suhteeseen. Anna kokkaa rakkaalleen herkkuja ilta illan jälkeen, ja jos ei kokkaa, suunnittelee uusia reseptejä ja ihanaa tulevaisuutta.

Murha sekoittaa suunnitelmat pahemman kerran. Miten liittyvät toisiinsa vaatesuunnittelija Luna Sateenkaari, stailisti Kim Holma, raskaana oleva Marimekon myyjä ja tämän aviomies tai Niklaksen kaksi entistä vaimoa? Puhumattakaan deittipalvelussa chattailevista Roi Soleillista ja Miausta, joiden viestit jatkuvat, vaikka toinen on mitä ilmeisimmin kuollut.

Tyylikkäiden kaupunkidekkarien mestari Outi Pakkanen tarjoaa arvoituksellisten tapahtumien ja henkilöiden lisäksi myös omis loistavia ruokaohjeita – lukijoiden toivomuksesta.

”Pakkanen kirjoittaa vetävästi ja mukaansatempaavasti: kirja lukee nopeasti ja mielikseen” –Outi Karemaa, Ruumiin Kulttuuri

 

OMA ARVIO:***