1248112295_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ökyrikkaiden loistokkaalla, kansainvälisellä leikkikentällä toisensa kohtaa kolme sähäkkää kaunotarta, joilla ei pitäisi olla mitään yhteistä:

 

Neito: Frankie Willis on 25-vuotias blondi ja it-alan ihmelapasi, joka etsii jännitystä elämäänsä kansitarjoilijana luksusjahti Pushkinilla.

Hutsu: Peaches Gold on rämäpäinen, tyrmäävä brunetti – ja Los Angelesin vaikutusvaltaisin maksullinen seuralainen. Hänen pieni mustakantinen kirjansa saisi Hollywoodin kerman polvilleen.

Lady: Emma Harvey on kiihkeä, punapäinen aristokraatti. Tämä seurapiirikuningatar on viisikymppisenä onnellisesti naimisissa Englannin komeimman miehen kanssa.

Kolme naista, joilla ei ole mitään syytä luottaa toisiinsa. Heidän vihansa yhtä ja samaa miestä kohtaan kuitenkin yhdistää heidät. Erottamattomasti. Mies on…

Miljardööri: Juri Hordinskim häikäilemätön venäläinen oligarkki. Hän on päättänyt kivuta eliitin suosioon – eikä anna minkään tulla tielleen. Tällä kertaa Hordinski on kuitenkin sotkenut väärien naisten elämät. Ja nämä naiset ovat päättäneet kostaa.

 

 

OMA ARVIO:***