Toivo on rakastajattarista julmin…

 

Neljän kesäleirillä kuhertelevan nuoren metsäseikkailu päättyy onnettomasti. Kaksi heistä löydetään surmattuina, mutta toiset kaksi tuntuvat kadonneen kuin maan nieleminä. Gil Perezin ja Camille Copelandin kohtalosta jää jäljelle vain omaisia raastava epätietoisuus.

 

Kaksi vuosikymmentä myöhemmin newarkilainen piirikunnansyyttäjä Paul Copeland, jolla on meneillään kiperä raiskausoikeudenkäynti, saa kutsun poliisikuulusteluun. Häntä pyydetään tunnistamaan Manhattanilla murhattu mies, jonka hallusta on löytynyt taannoisiin metsämurhiin liittyviä lehtileikkeitä.

 

Ruumishuoneella Copeland järkyttyy tajutessaan tarkastelevansa jo kauan sitten kuolleeksi uskomaansa miestä. Mutta jos Gil olikin onnistunut piilottelemaan jossain kaikki nämä vuodet, mikä mahtoi olla totuus Camille-siskon kuolemasta?

 

Nuoruudenrakastetun yllättävä yhteydenotto pakottaa Copelandin viimein paitsi tekemään tiliä haudatuista syyllisyydentunnoistaan myös kaivamaan oman menneisyytensä luurankoja.

 

Kadonneet on takuuvarmasti koukuttavaa Cobenia. Jännityksen mestarin tiheätunnelmainen lukuelämys  kestää – kalkkiviivojen tuolle puolen.
OMA ARVIO:***