Travis Parkerilla on elämässään kaikkea, mitä mies voi itselleen haluta: hyväpalkkainen työ eläinlääkärinä, rentouttavat harrastukset ja viihtyisä asunto Beaufortin pikkukaupungissa. Vaikka vakiintuneet ystäväpariskunnat alati naljailevat sinkkuna sinnittelevälle nautiskelijalle, Travis on elämäänsä tyytyväinen.


Eräänä iltana Travisin ovelle ilmestyy viehättävä mutta sangen tuohtunut punapää. Huolettomaan poikamiesnaapuriinsa kyllästynyt Gabby Holland on varma, että Travisin vapaana kuljeskeleva rakki on tehnyt temppunsa hänen Mollylleen. Toivuttuaan kiusallisesta väärinkäsityksestä Gabbyn on myönnettävä, ettei Travis sittenkään taida olla ihan mahdoton tapaus. Travis puolestaan on jo vakuuttunut kohdanneensa vihdoin elämänsä naisen.

 

Vaikka Gabby lopulta suostuu kuuntelemaan sydämensä tuntoja ja päätyy Travisin omaksi, onni ei ole ikuista. Kun yhteinen aika näyttää olevan loppumassa, Travisin on uhmattava kaikkia todennäköisyyden lakeja ja valittava rikkoako rakkaalleen antamansa lupaus…

 

Nicholas Sparksin kahdestoista viihderomaani tutkii hienovaraisesti rakkauden ja velvollisuuden ristiriitaa.

 

OMA ARVIO:***