448806.jpg

Kertomus elämän katkeransuloisista yllätyksistä <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Apulaisseriffi Miles Ryanin elämä siirtyi säästöliekille, kun tuntematon yliajaja surmasi hänen vaimonsa Missyn. Ainoa syy jatkaa omaa elämää oli pienen Jonah-pojan kasvattaminen ja toivo, että syyllinen joskus saisi rangaistuksensa. Kun Jonahin kouluvaikeudet saattavat yhteen Milesin ja Sarah Andrewsin, Jonahin opettajan, Miles oppii vähitellen tunnistamaan muitakin tunteitaan kuin vain kostonhimon.

 

Milesin ja Sarahin vastalöydetty onni joutuu koetukselle. Heidän kohtalonsa linkittyvät menneisyydestä kumpuavaan järkyttävään salaisuuteen, joka kenties muuttaa heidän loppuelämänsä suunnan peruuttamattomasti. Voiko rakkauden anteeksianto voittaa korttipelissä, jossa vastapelurina on ikuinen katkeruus?

 

"Sarah painoi silmänsä kiinni. Hän olisi kyllä pystynyt elämään vaikkei olisi koskaan tavannutkaan Milesia. Mutta oli toista rakastua Milesiin ja sitten menettää hänet."