1249075348_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lasten oppimisvaikeudet huolestuttavat lukuisia suomalaisia perheitä. Vanhemmat joutuvat pohtimaan, onko esimerkiksi keskittymiskyvyn puute lapsen omaan persoonaan ja temperamenttiin liittyvä asia vai onko lapsella jokin oppimisvaikeus, johon pitäisi hankkia tukea.

Aina kasvu, kehitys ja oppiminen eivät suju odotetusti. Lapsi ei ehkä opi hillitsemään kiukkuaan ja joutuu jatkuvasti kahnauksiin muiden lasten kanssa. Lukeminen ei välttämättä onnistu ilman huomattavaa ponnistelua. Muun muassa näissä tilanteissa vanhemmat saattavat olla epätietoisia ja joskus jopa epätoivoisia: entä jos lapseni ei opikaan kuten muut.

Lapsellani on oppimisvaikeuksia on tervetullut tietoteos paitsi vanhemmille, myös kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lasten kehityksestä ja oppimisesta. Kirja auttaa tunnistamaan ja ymmärtämään erilaisia oppimiseen liittyviä ongelmia, kuten kielellisiä oppimisvaikeuksia, tarkkaavaisuushäiriöitä ja hahmotusvaikeuksia. Vanhemmat saavat tietoa, mistä etsiä ja löytää apua ja miten viedä lapsen asiaa eteenpäin.

                                           

 

OMA ARVIO:***